nasiona, owoce, warzywa, owady (larwy mącznika 5%), zboża, produkty piekarnicze, oleje i tłuszcze, skorupiaki i mięczaki (krewetki 5%), roślinne ekstrakty białkowe, orzechy, mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, jaja i produkty jajeczne (1,5%), miód, minerały, cukry, produkty pochodzenia roślinnego, drożdże, ryby i produkty pochodne z ryb, FOS, MOS, jukka
DODATKI
DODATKI DIETETYCZNE
witamina A 8500 JM, witamina D3 750 JM, witamina E 120 mg, witamina C 20 mg, 3b103 (żelazo) 24 mg, 3b202 (jod) 1 mg, E4 (miedź) 4 mg, 3b502 (mangan) 41 mg, 3b603 (cynk) 41 mg, 3b605 (cynk) 41 mg, E8 (selen) 0,09 mg
DODATKI TECHNOLOGICZNE
przeciwutleniacze